Organisaatiomme vahvistui uusilla osaajilla

Diplomi-insinööri Jyrki Pihlajamäki aloitti KFS Finlandilla suunnittelupäällikkönä syyskuussa.

Aikaisemmin Finnmap Infra Oy:ssä geoteknisen osaston osastopäällikkönä työskennellyt Jyrki on toiminut uransa aikana suunnittelutyötehtävissä talonrakennus- ja toimitilahankkeissa, kaupunkien katuhankkeissa sekä infrakohteissa. Viimeisimpänä isona hankkeena hän toimi E18 Kausela-Pukkila hankkeen vastaavana geosuunnittelijana yhteistyössä Kreaten kanssa.

”Tutustuin Kreateen ja Tommi Hakaseen E18 KaPu Stk -hankkeen aikana. Tekemisen meininki vakuutti, porukka toimi ammattimaisesti ja ilmapiiri oli sopivan rento. Olen viihtynyt hyvin ja ihmiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan”, Jyrki kertoo.

Rakennusmestari (AMK) Henri Heikkilä puolestaan aloitti syyskuussa KFS Finlandilla projektipäällikkönä. Parhaillaan työn ohessa rakennusalan insinööriksi opiskelevalla Henrillä löytyy monipuolista kokemusta alalta.

”Olen työskennellyt erikokoisissa ja erilaisissa maanrakennus- sekä pohjarakennusprojekteissa ja -tehtävissä reilun kymmenen vuoden ajan. Työskentelen tällä hetkellä tukiseinien ja ankkurointien työmailla sekä Tuusulan toimistolla”, Henri kertoo.

Toivotamme molemmat ammattilaiset tervetulleeksi yritykseemme!