Heikki Uusitalo työnjohtajaksi

Rakennusinsinööri AMK Heikki Uusitalo on aloittanut KFS Finlandilla työnjohtajana. Heikillä on monipuolinen kokemus muun muassa rata- ja väylärakentamisen hankkeissa ja vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi eri työtehtävät niin urakoitsijan kuin tilaajankin puolella.

”Suurimpia projekteja, jossa olen työskennellyt, ovat Tampereen suurhankkeet Rantatunneli- ja raitiotietyömaa, sekä palvelinkeskuksen laajennus Haminassa”, hän kertoo.

Parhaillaan Heikki työskentelee Helsingin keskustassa Kansallismuseon lisärakennushankkeessa. Siinä Kansallismuseon tontille toteutetaan museon laajennusrakennus, joka yhdistyy maan alla päärakennukseen. KFS Finland vastaa maa- ja pohjarakentamisen urakkaan kuuluvasta erikoispohjarakentamisesta, kuten porapaalutuksesta, settiseinistä, ankkuroinneista ja vesilasi-injektoinnista.

”Olen kuullut KFS:stä hyvää ja uskon, että täällä pääsen kehittymään vaativan pohjarakentamisen parissa. Minut on otettu hyvin vastaan uuteen porukkaan. Työilmapiiri yhteisössä vaikuttaa lyhyellä otannalla positiiviselta. Uskon, että tulen viihtymään täällä.”

Rakennusinsinööri AMK Heikki Uusitalo on aloittanut KFS Finlandilla työnjohtajana.
Valikko