Muutoksia KFS Finlandin organisaatiossa

Reilut 25 vuotta monipuolisissa infra- ja erikoispohjarakentamisen tehtävissä toiminut yhdyskunta- ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri Ari Kivistö aloittaa 12.8.2024 rakennuspäällikkönä KFS Finlandin organisaatiossa.

Lyöntipaalutuksen työpäällikkö Ismo Kivelä on päättänyt jättää tehtävänsä KFS Finlandilla lokakuun 2024 lopussa. Lisäksi tarjouslaskennan vanhempi asiantuntija Ossi Hakanen on sopimuksen mukaisesti siirtymässä työskentelemään osa-aikaisesti. Hän keskittyy jatkossa suurempien erikoishankkeiden tarjouslaskentaan.

Ari Kivistö ottaa vaiheittain Ismo Kivelän tehtävät hoitaakseen sekä päävastuun KFS Finlandin tarjouslaskennasta. Hänellä on vahva kokemus infrarakentamisen alalta niin toimitusjohtajan roolissa kuin kentältä.

– Halusin tehtäviin, joissa voin käyttää hankkimaani osaamista ja olla samalla tiiviimmässä kosketuksessa työmaiden kanssa. Halusin myös tarjota panokseni tarjousvaiheen innovointiin ja työn toteutukseen. KFS Finland on Suomen johtava erikoispohjarakentaja, joka tekee suurempia ja haasteellisimpia projekteja kuin monet muut alan toimijat. Odotankin jo innolla uutta tehtävääni ja tutustumista työyhteisöön, Ari kertoo tunnelmiaan.

– Olen iloinen, että saimme Arin kaltaisen osaajan vahvistamaan osaavaa tiimiämme. Odotan mielenkiinnolla, mitä uusia vaihtoehtoisia toteutustapoja keksimme tulevaisuudessa, sillä johtavana toimijana meidän on oltava aina askeleen edellä. Kiitän jo tässä vaiheessa Ismoa lämpimästi tähänastisesta työpanoksesta ja toivotan menestystä tulevaisuuden tehtäviin. Kiitos myös Ossille, joka pääsee ansaitusti nauttimaan kevennetystä työmäärästä, sanoo KFS Finlandin toimitusjohtaja Tommi Hakanen.

Toivotamme Arin tervetulleeksi taloon, Ismolle menestystä tulevaisuuden hankkeisiin ja Ossille leppoisempia päiviä osa-aikatyön myötä!

Ari Kivistö