Arto ja Eeti Määttä siirtyvät uusiin haasteisiin perheyrityksessä – KFS Finlandiin uusia osaajia

KFS Finlandin teknisenä johtajana toiminut Arto Määttä ja työpäällikkönä toiminut Eeti Määttä jättävät suunnitellusti tehtävänsä yhtiössä 31.8.2022 Arto Määttä siirtyy vähitellen eläkkeelle ja Eeti Määttä keskittyy kehittämään perheyritystä.

– Meillä on ollut mielenkiintoiset tehtävät KFS Finlandissa. Tässä vaiheessa haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöä hyvästä yhteistyöstä ja mielenkiintoisista hankkeista, Arto ja Eeti Määttä kiittelevät.

Sopimuksen mukaisesti molemmat jatkavat tarvittaessa konsultointia suurten porapaalujen teknisissä kysymyksissä.

– Kiitän sekä Artoa että Eetiä heidän panoksestaan ja osaamisestaan erityisesti suurten porapaalujen saralla. Toivon Artolle leppoisia eläkepäiviä ja Eetille menestystä uusiin haasteisiin, sanoo KFS Finlandin toimitusjohtaja Tommi Hakanen.

Suuret porapaalut Jani Kinnusen vastuulle – Henri Heikkilä vahvistamaan organisaatiota

Työpäällikkönä toimiva Jani Kinnunen ottaa suuremman roolin ja saa vastatakseen myös suurten porapaalujen projektit.

– Janilla on vahva kokemus erikoispohjarakentamisesta ja myös isoilla porapaaluilla toteutettujen projektien vetämisestä. On hienoa saada tehtävään talon sisältä osaaja, joka tuntee jo yrityksemme ja prosessimme, Hakanen vakuuttaa.

Lisäksi 29.8. KFS Finland Oy:n palveluksessa aloittaa projektipäällikkö Henri Heikkilä, joka tuo vankkaa erikoispohjarakentamisen kokemusta yhtiöön ja keskittyy alkuvaiheessa erityisesti tukiseinä- ja ankkurointitöihin.

– Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Henrin kaltaisen vahvistuksen yhtiöömme töihin. Hänellä on vahva kokemus maa- ja pohjarakentamisen saralta, mikä tukee hyvin KFS Finlandin kasvutavoitteita, Hakanen iloitsee.