KFS Finland vahvistaa asemaansa yritysostolla

Kreate Oy:n ja Keller PLC:n osakkuusyritys KFS Finland on 9.6.2017 ostanut Sotkamon Porapaalu Oy:n. Kauppa vahvistaa KFS Finlandin asemaa kehittyneiden geoteknisten ratkaisujen tarjoajana.

Sotkamon Porakaivo Oy on 1960-luvulla perustettu yhtiö, josta Sotkamon Porapaalu Oy erotetaan kaupan myötä omaksi yhtiökseen. Kaupan seurauksena siirtyy noin kymmenen henkeä vahvistamaan KFS Finlandin porapaaluliiketoimintaa.

Viimeisen 20 vuoden ajan Sotkamon Porapaalu on toteuttanut lukuisia pohjanvahvistamiseen liittyviä työkokonaisuuksia ja projekteja, erityisesti vaativia porapaalutuksia. Yhtiö on ollut erityisen aktiivinen innovatiivisten porausmenetelmien kehittämisessä ja sillä on useita siihen liittyviä patentteja.

KFS Finland on kasvanut tasaisesti viimeisen viiden vuoden aikana ja on nyt merkittävä osaaja geoteknisen pohjarakentamisen erikoistöissä.

  • Sotkamon Porapaalu tuo hyvää lisävahvistusta toimintaamme, jolloin kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ratkaisuja. Pystymme vastaamaan suurimpien ja teknisesti monimutkaisimpien hankkeiden vaatimuksiin. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä ja toivotamme Arto Määtän luotsaaman tiimin tervetulleeksi joukkoomme, KFS Finlandin toimitusjohtaja Teuvo Kulmala sanoo.

Viime vuosina Kreate ja KFS Finland ovat tiivistäneet yhteistyötä pohjarakentamisessa.

  • Yhteistyö KFS Finlandin kanssa on tärkeä osa Kreaten menestystä. Näemme erityisen myönteisenä osakkuusyhtiömme vahvistumisen Sotkamon Porapaalu Oy:n kaupan myötä, kertoo Kreate toimitusjohtaja Petri Rignell.

Lisätietoja:

Teuvo Kulmala, toimitusjohtaja, +358 400 412 070, teuvo.kulmala@kfs.fi

KFS Finland Oy keskittyy pohjarakentamisen erikoistöihin ja tarjoaa palveluitaan kaikille alan toimijoille. Toiminta kattaa monipuolisesti pohjarakentamisen.

Keller-konserni on maailman suurin geotekninen urakoitsija, joka tarjoaa teknisesti kehittyneitä geoteknisiä ratkaisuja rakennusteollisuudelle. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa, ja Kellerin riveissä on noin 10 000 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Kreate Oy on Suomen johtavia infrarakentajia, jonka riveissä työskentelee noin 300 rakentamisen ammattilaista. Kreaten pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja aluetoimistoja on Vantaalla, Oulussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella ja Kouvolassa.

Valikko